Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η δυσκολία με την αλλαγή είναι να μην κάνεις τις ίδιες επιλογές που έκανες την προηγούμενη ημέρα.

Και τη στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα νιώσεις άβολα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως το να νιώσουν άβολα είναι κακό, ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι καλό.

Σημαίνει πως έχεις ξεκινήσει να διανύεις τη γέφυρα από τον παλιό σου εαυτό στο Νέο σου εαυτό.

Και αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνεχίσεις να συνδέεσαι με τον Νέο σου Εαυτό! Δώσε στο μέλλον σου την Ιδανική μορφή! Παρατήρησε πώς περπατάς, πώς στέκεσαι, την στάση του σώματός σου όταν κάθεται! Άκου πώς μιλάς! Και το πιο σπουδαίο νιώσε πώς θα ένιωθες εάν ήσουν σε αυτό το μέλλον ήδη!

Και κράτησε αυτή την εικόνα όσο πιο ζωντανή μπορείς μέσα σου… Και όταν ανοίξεις τα μάτια σου φρόντισε εκείνη η εικόνα να παραμείνει ζωντανή… και καθώς συνεχίζεις τις καθημερινές σου ασχολίες φρόντισε να διατηρείς τη σύνδεσή σου με εκείνο το μέλλον! Και ζήσε από εκείνο το μέλλον… εδώ… τώρα!

Και παρατήρησε πόσο όμορφα οι Ουρανοί συνεργάζονται μαζί σου για να γίνει αυτό που οραματίστηκες η πιο γλυκιά πραγματικότητά σου!

Πάντα να θυμάσαι… Όλα μπορούν να συμβούν! Αρκεί να ξεπεράσεις τα όρια και τα εμπόδια που σου θέτει το μυαλό σου! Είναι ο μόνος περιορισμός!

Με Πίστη και Εμπιστοσύνη στο Όραμα

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

0
    0
    Καλάθι Αγορών
    Το καλάθι σου είναι άδειοΕπιστροφή στο eshop