Μία Λευκή Στήλη Φωτός κατεβαίνει από τον Ουρανό και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ έρχεται κοντά μου. Με φιλάει στον κρόταφο και με παίρνει μία μεγάλη Αγκαλιά!
Σήμερα με βοηθάει να Θεραπεύσω την σχέση μου με το παιδί που κατοικεί μέσα μου! Με το παιδί που κάποτε ήμουν! Με πιάνει από το χέρι και γυρίζουμε πίσω στο χρόνο… Με συναντώ ξανά. Βλέπω πόσο Λαμπερό και Ευτυχισμένο ήμουν! Κάθομαι δίπλα σε εκείνο το παιδί! Παίζω μαζί του, μιλάμε, γελάμε, το καθησυχάζω και του λέω πως όλα πηγαίνουν καλά! Μετά από ώρες παιχνιδιού, αγκαλιαζόμαστε και καθόμαστε κάτω από τις φτερούγες του Αρχαγγέλου Γαβριήλ!
– Σε Αγαπώ, του λέω!
Με κοιτάζει με καθαρό το βλέμμα και μου απαντάει:
– Και εγώ σε Αγαπώ! Μην ξεχνάς!
– Όχι. Θα έρχομαι σε κάθε ευκαιρία και θα σε συναντώ.
– Δεν εννοώ αυτό. Μην ξεχνάς τα όνειρα που κάναμε, μου απάντησε. Θυμήσου, σήκω και κυνήγησε τα!
– Ίσως τώρα και να είναι αργά…
– Ποτέ δεν είναι αργά! Το ακούς; Ποτέ δεν είναι αργά, γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Σταμάτα να Ζεις μέσα στους περιορισμούς. Στο χέρι σου είναι να κρατήσεις τα Όνειρά σου Ζωντανά! Μην σπαταλάς την Ζωή σου. Ζήσε! Πιστεύω σε εσένα! Πάντα πίστευα!
– Σε Ευχαριστώ…!
Με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ πιασμένοι χέρι χέρι, γυρίσαμε πίσω, στο εδώ και το τώρα!
Τον ευχαρίστησα από καρδιάς! Μου χαμογέλασε και καθώς πετούσε ξανά προς τον Ουρανό μου φώναξε… Θυμήσου!
Αγάπη και Φως
Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως